Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άφησε 2 πολύτιμους βαθμούς στο Νεοχώρι.

Ο Διαγόρας Δασοχωρίου "στραβοπάτησε" στο Νεοχώρι και έτσι έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος στην βαθμολογία ύστερα από το "στραβοπάτημα" και του Ν.Πετριτσίου.Ο Διαγόρας μπήκε "φουριόζος" στο παιχνίδι και προηγήθηκε νωρίς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαλαδάκη ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι.Στη συνέχεια η ομάδα του Δασοχωρίου είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να έρθει μοιραία το 1-1.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να περάσει μπροστά στο σκορ.Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το Νεοχώρι κόντρα στη ροή του αγώνα πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1.Στο 90'+3' η ομάδα του Δασοχωρίου κατάφερε να "σώσει" την "παρτίδα" με γκολ του Χ.Τζιχάνη.Και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Δασοχώρι:Γκελτρινίδης Γ.(Τ/Φ), Μαρμαρίδης Κ.(Καλλιαντζής Α.) , Καμτσικλής Φ. Τζιχάνη Χ. , Αβραμίδης Δ. , Κονσουλίδης Χ. , Σβεντζίδης Γ.(Καμτσικλής Σ.) , Αβραμίδης Ν. , Κουτσιούμπας Δ. , Σωτηρίου Γ.(Μπακαλίδης Β.) , Μαλαδάκης Ν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δασοχώρι-Αμμουδιά Photostory

Δείτε τις φωτογραφίες της νικηφόρας αναμέτρησης μεταξύ των Διαγόρα Δασοχωρίου και Ηρακλή Αμμουδιάς,αποκλειστικά από το dasoxori.blogspot.gr